Ingen är som du - en video om Guds storhet

Ingen är som du - en video om Guds storhet

Ingen är som du

Min senaste video handlar om Guds storhet och har hämtat texter från Gamla testamentet i Bibeln, närmare bestämt Jeremias bok och Psaltaren. Musiken använder jag med tillstånd av musikern och kompositören Brent Bourgeois.

Alla bilder och filmklipp i videon är mina egna. Här finns några klipp från min egen trädgård i Värmland, och några djur från Steningedalen i Märsta utanför Stockholm, en kråka från Uppsala, klippor och hav från Stockholms vackra skärgård (Grinda och Sandhamn) och även Åreskutan fick vara med på slutet.

Hoppas du njuter av både naturbilderna och musiken medan du begrundar Guds storhet! På tal om verktyg för andligt växande – Bibeln är för mig ett verktyg som talar rakt in i mig, som Gud använder för att hjälpa mig i min aktuella vardag. Jag har upplevt det många gånger, och det är så fascinerande och ofta häpnadsväckande. Men Han är ju en verklig Gud, en levande Gud, som det står i Jeremias text här i videon. Dela gärna budskapet med andra!

Varma hälsningar
Ingela

Kommentarer
Gilla och följ Helande Tankar: