Om Helande Tankar

Ingela från Helande Tankar
Ingela från Helande Tankar

Jag heter Ingela Berger och det är jag som driver webbplatsen helandetankar.se. Det har jag gjort sedan 2008, eller när var det? Jag har tappat räkningen, men minst tio år är det i alla fall sedan jag startade.

Från början var Helande Tankar en sajt enbart om personligt växande, och det är ju alldeles utmärkt bara det, men eftersom jag har en kristen tro som blivit mer och mer viktig för mig, så har sajten alltmer kommit att bli en verktygslåda för personligt och andligt växande.

De verktyg du finner här är bland annat stillhet, bön, förlåtelse, tacksamhet och helande affirmationer. Du hittar verktygen i menyn.

Jag älskar att fotografera, videofilma, skriva, sjunga och spela – och jag vill använda mig av dessa kreativa verktyg för att sprida goda budskap i en, som det tycks, allt mörkare värld. Titta gärna på någon av mina videor eller läs en artikel. Bilderna i sidhuvudet högst upp är från vackra Åreskutan i Jämtland. Hör av dig om du känner för att ge feedback eller ställa en fråga!

Jag vill få människor att må bra och att finna glädje och mening i livet. Oavsett om du har en gudstro eller inte, så hoppas jag att du ska finna något verktyg här som hjälper dig att växa som människa.

Varmt välkommen till min webbplats och följ mig gärna på Facebook!

Varma hälsningar ♥
Ingela


Jag är mån om din integritet. Därför följer jag det europeiska regelverket GDPR. När du skickar meddelanden till helandetankar.se spar jag ditt namn och din e-postadress för att kunna svara dig om det behövs eller om du så önskar. Du har givetvis alltid rätt att begära att jag ändrar eller raderar dina uppgifter, då gör jag det utan dröjsmål. Jag lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part.

Vår webbplats använder s.k. cookies. Genom att använda dig av vår webbplats, accepterar du att din webbläsare använder den tekniken. Vår webbplats är även ansluten till Google Analytics, för att ge oss en bättre förståelse för hur våra besökare använder sig av webbplatsen.

Kommentarer
error

Gillar du den här sajten? Berätta för dina vänner! :)