Om Helande Tankar

Ingela Berger från Helande Tankar

Ingela Berger från Helande Tankar


Jag heter Ingela Berger och det är jag som driver webbplatsen helandetankar.se. Det har jag gjort sedan 2008, eller när var det? Jag har tappat räkningen, men minst tio år är det i alla fall sedan jag startade.

Från början var Helande Tankar en sajt enbart om personligt växande, och det är inget fel med det, men eftersom jag har en kristen tro som blivit mer och mer viktig för mig, så har sajten alltmer kommit att bli en verktygslåda för personligt och andligt växande.

Jag vill få människor att må bra och att finna glädje och mening i livet. Oavsett om du har en gudstro eller inte, så hoppas jag att du ska finna något verktyg här som hjälper dig att växa som människa.

Varmt välkommen till min webbplats!

Ingela

Kommentarer