Du är vad du tänker - nyckeln till din inre kraft

Du är vad du tänker

Du är vad du tänker
Skr 89.00
: 0
Time: 31:00
  • Description

Brukar du tänka ”jag visste det”, ”det blir alltid så här” eller ”vad dum jag är”? Låter du dina egna eller andras negativa tankar förminska dig? Du är inte ensam. Alla har negativa tankar. Visste du att över 80 % av våra tankar är negativa? De går på autopilot. Och de flesta riktar vi mot oss själva. De negativa tankarna tar så stor plats i vårt huvud att vi känner oss vanmäktiga och ger upp. Och mår dåligt. För tankar har effekt på vår hälsa. Det finns forskning som visar det.

När vi vill ha förändring eller nå ett åtråvärt mål blir vi hindrade av våra negativa tankemönster. Våra tankar är kraftfulla, de kan bli vårt största hinder, ja, de kan faktiskt vara vår värsta fiende!

Du är vad du tänker – nyckeln till din inre kraft

Denna ljudfil har lånat material från mina föreläsningar om hjärnan och tankarna. En teorilektion om hur du får ditt omedvetna att samarbeta med ditt medvetna för att båda ska dra åt samma håll. Du får matnyttig och ovärderlig kunskap och jag tror jag vågar lova flera aha-upplevelser!

”Jag är så glad och tacksam att jag fått lyssna på ”Du är vad du tänker”. Jag har med tiden insett hur våra tankar kan hjälpa eller stjälpa oss och jobbar personligen med det dagligen. Programmet ger mig kunskap och förståelse varför det är så viktigt. En fantastisk föreläsning som passar perfekt till mitt arbete med My kind of Perfect! ”

Maja Larsson

projektledare My kind of perfect https://www.facebook.com/perfektadu http://www.perfektadu.se

Alla ljudprodukter är i mp3-format, de kan laddas ned omgående efter köp och kan avlyssnas när som helst, om och om igen, i tvättstugan, i väntrummet, på bussen, på skogspromenaden eller hemma i soffan.

Kommentarer
Gilla och följ Helande Tankar:
fb-share-icon949
Tweet 133
fb-share-icon200