Var den du är

Var den du är
Skr 59.00
: 0
Time: 14:00
  • Description

Känner du att du innerst inne har någonting mer att ge som du inte vågat tro på? Vill du vara den du egentligen är, leva helt och fullt och nå nya mål i livet? Vill du framåt men upplever att du fastnat? Känner du att något saknas, att du befinner dig på en omväg? Är du för hård mot dig själv?

– att arbeta med sin självbild

Här lägger vi grunden. Utan en positiv självbild kommer vi ingenstans, vi motarbetar oss själva. Här får du hjälp att bearbeta din självbild, med affirmationer och en guidad visualiseringsövning, som inleds med en avspänningsstund. Du får verktyg som hjälper dig att hitta tillbaka till den du verkligen är. Använd den regelbundet för djupgående och välgörande resultat.

”För mig är meditation det viktigaste redskapet för personlig utveckling. ”Var den du är” är en medvetandegörande och samtidigt rogivande meditation. Perfekt med en kort variant så man kan göra den även fast det är ont om tid, som på bussen, tåget, innan sänggåendet eller vid uppvaknandet.” 

Janeth Mouni Förare
utbildad kiropraktor, massör, polaritetsterapeut

Alla ljudprodukter är i mp3-format, de kan laddas ned omgående efter köp och kan avlyssnas när som helst, om och om igen, i tvättstugan, i väntrummet, på bussen, på skogspromenaden eller hemma i soffan.

Kommentarer
Gilla och följ Helande Tankar: